Iscijelite 5 primarnih otisaka traume


Iscijelite 5 primarnih otisaka traume

U današnjem svijetu užurbanog tempa, za mnoge od nas stres je postao dio svakodnevnog života. Od zahtjeva na poslu do osobnih odgovornosti, pritisci i tjeskobe s kojima se suočavamo mogu značajno utjecati na naše fizičko i mentalno (blago)stanje. Tradicionalne tehnike upravljanja stresom često nisu dovoljne, ostavljajući mnoge od nas preplavljenima i u potrazi za učinkovitijim rješenjima.

Kako se nositi sa stresom i emocijama?

Prije 5 godina, počela sam istraživati metode koje bi mi mogle pomoći da se nosim sa stresom i emocionalnim opterećenjima. Tako sam otkrila transformacijsko disanje - revolucionarnu praksu koja nadilazi konvencionalne pristupe kako bi pružila duboko olakšanje od stresa.

Ova metoda koristi:

  • snagu daha,

  • moć višedimenzionalnog zvuka,

  • te reprogramiranje riječima,

pružajući jedinstveni put ka smirivanju uma, vraćanju ravnoteže i postizanju duboke opuštenosti.

5 primarnih otisaka traume

U jednom od svojih istraživanja naišla sam na koncept 5 primarnih otisaka traume. Duboko me zaintrigirao i željela sam dublje zaroniti u ovu temu.

Evo što sam otkrila:

1. Prerano odvajanje od ljubavi

Zamislite prvih 9 mjeseci vašeg postojanja – odmaranje u maternici, okruženi sigurnošću i zaštitom. Onda ste iznenada izbačeni u svijet, odvojeni od posteljice i majke, te smješteni u sobu punu uplakanih beba. Ovo iskustvo kršenja slobodne volje ostavlja dubok trag. U odraslom životu, kad god osjetimo da je naša slobodna volja povrijeđena, reagiramo iz ovog mjesta neriješene traume.

2. Primarno napuštanje

Prvi put kad ste bili odvojeni od roditelja ili skrbnika, svijet vam se srušio. Ovaj osjećaj napuštenosti može se manifestirati u vezama u odrasloj dobi, gdje se bojimo napustiti toksične odnose kako ne bismo povrijedili partnera, ponavljajući osjećaj izdaje koji smo doživjeli kao djeca.

3. Primarno odbijanje

Kad niste dobili ono što ste osjećali da želite kao dijete, osjećali ste se omalovaženo i odbačeno. U odraslom životu, ovaj strah od odbijanja može nas učiniti reaktivnima i argumentiranim, uvijek spremnim boriti se za ono što smatramo pravednim.

4. Primarno posramljivanje

Seksualno sramoćenje ili školsko posramljivanje ostavljaju duboke rane. Kad ne ispunimo očekivanja, osjećamo sram koji se manifestira kao tjeskoba i stres. Ovo nas može spriječiti da iskoristimo svoj puni potencijal, osjećajući se neadekvatno ili nesposobno.

5. Primarna odsutnost prisutnosti

Kao djeca očekujemo potpunu prisutnost i ljubav, a kad je nema, osjećamo se zanemareno. Ova odsutnost može se manifestirati u odraslom životu kao neprestana potraga za ljubavlju i potvrdom koju nismo dobili kao djeca.

Rješavanje trauma kroz transformacijsko disanje

Prepoznajući vlastite i reakcije mojih bližnjih u navedenim otiscima, odlučila sam isprobati putovanje dahom kako bih se suočila s ovim duboko ukorijenjenim traumama. Prva sesija bila je nevjerojatno iskustvo. Osjetila sam kako se tereti prošlih boli i patnji polako oslobađaju. Bilo je to kao da sam pronašla put do dubljeg unutarnjeg mira i ravnoteže.

Tijekom narednih sesija, suočila sam se s traumama koje su oblikovale moj život na način na koji nisam bila ni svjesna. Suočavanje s ovim dubokim ranama nije bilo lako, ali je bilo nevjerojatno oslobađajuće. Osjetila sam kako se oslobađam tereta koji su me godinama sputavali.

Potraga za mirom

Bilo da se borite s kroničnim stresom ili tražite dublji osjećaj unutarnjeg mira, Transformacijsko disanje nudi put ka trajnom olakšanju. Ovo nevjerojatno iskustvo može vam pomoći da povratite svoju snagu, obnovite ravnotežu i napredujete unatoč životnim izazovima.

Ako ste spremni za duboko iscjeljujuće iskustvo, pridružite nam se na putovanju dahom kroz sesiju transformativnog disanja UŽIVO u Zagrebu 01.08.2024. u 19:00h, na temu Iscjeljenje 5 primarnih otisaka traume. Osigurajte svoje mjesto klikom na link.

Ne dopustite da vas prošle traume i dalje sputavaju – oslobodite se i krenite prema svjetlijoj budućnosti.