Otkrijte snagu disanja za transformaciju vašeg života

Dobrodošli na putovanje dahom - jedinstveno iskustvo koje će vas odvesti duboko u srž vaše unutrašnjosti i otvoriti vrata nevjerojatnim mogućnostima osobnog rasta i transformacije. Ako se želite osloboditi stresa, postići unutarnji mir i proširiti svoju svijest, sesija disanja je pravi korak prema ostvarenju vaših želja.

Za koga nije sesija disanja?

Iako je sesija disanja korisna za većinu ljudi, važno je napomenuti da sesija putovanja dahom nije prikladna za trudnice. Može biti neprikladna za one s određenim zdravstvenim stanjima poput teških kardiovaskularnih bolesti. Također, skeptici prema dubokom disanju ili oni koji nisu spremni istraživati dubine svoje svijesti radije neka zaobiđu ovo putovanje.

Sesija disanja: Vaš Ključ za Unutarnju Transformaciju

Samo jedna sesija putovanja dahom može donijeti iznenađujuće rezultate:

✔ Oslobađanje emocionalnih blokada i traumatičnih iskustava

✔ Smanjenje tjeskobe i depresije

✔ Povećanje energije i vitalnosti 

✔ Poboljšanje koncentracije i fokusa

✔ Postizanje unutarnje mira i zadovoljstva

✔ Uspostavljanje ravnoteže uma i tijela

Pridružite se putovanju dahom

ZOOM ONLINE 14.08.2024. u 20:30h

U realnom vremenu, iz udobnosti vašeg doma.

Neka disanje postane vaša snaga i alat za osobni rast. Rezervirajte svoju sesiju disanja danas i krenite na put ka unutarnjem miru i harmoniji. Vaše tijelo, um i duša zaslužuju ovu transformaciju.

Dopustite si vrijeme za sebe i investirajte u svoje zdravlje i sreću

Sesija putovanja dahom nije samo obična aktivnost - to je prilika da stanete u životu na trenutak i duboko se povežete sa sobom.

Kroz program od cca.tri sata uživo, tj. jedan i pol sat preko Zoom-a, osjećat ćete se osvježeno, okupano novim osjećajima, i svježe, spremni za nove izazove koji dolaze.

Svi prolazimo kroz ovo zajedno uz moje stručno vodstvo, gdje vas potičem kroz pažljivo odabranu glazbu i riječi koje vas bodre i motiviraju.

Bez obzira na vaše iskustvo s disanjem, tehnika će biti prilagođena vama, a ja ću biti ovdje kao vaša podrška, osiguravajući da prođete kroz putovanje s lakoćom i magijom.

Spremni ste krenuti na put prema unutarnjem miru i transformaciji? Rezervirajte svoju sesiju disanja danas i otvorite vrata novim mogućnostima i sreći. Vaše putovanje započinje ovdje.

Dobrodošli ste i veselim se upoznati se s vama.

Zoom grupne sesije, kako i sam naziv kaže radim preko Zoom aplikacije, a datum i vrijeme su određeni unaprijed. Individualne sesije disanja ukoliko je moguće lokacijski radim u vašem ili svom domu, no ukoliko smo si predaleko i njih radimo preko Zoom-a, a vrijeme i mjesto dogovaramo individualno. Postoji mogućnost dogovora za obiteljske ili prijateljske sesije gdje sudjeluju vaši odabrani i pozvani ljudi (do 6 osoba). Sesije uživo za sad radim u Zagrebu i Nišu, a u planu su i drugi gradovi u RH.

Za ZOOM sesiju bilo bi dobro da rezervirate 2 sata mira i tišine, dok za sesiju uživo će nam trebati i 3 sata.

Sesija disanja je za svakog tko se osjeća spreman, uključujući i klince. Ovisi samo o vašoj otvorenosti za nova iskustva, željom za mirom ili otklanjanju određenih blokada, trauma. Želje i životni problemi su različiti pa se tako i sesije znatno razlikuju. Korisno je za različite ljude, ali obično je usmjereno na one koji traže osobni razvoj, poboljšanje mentalnog zdravlja, smanjenje stresa, fizičko zdravlje i ozdravljenje općenito, povećanje svjesnosti ili postizanje dubljeg duhovnog iskustva i ljubavi prema sebi.

Nije samo za trudnice. Postoje određeni zdravstveni problemi kod kojih se treba prilagoditi sesija, no nikako se ne treba izbjegavati, zato je jako bitna potpuna iskrenost između učitelja i polaznika.

Sve detaljne informacije za pripremu i sudjelovanje na sesiji disanja dobivate mailom nakon prijave i uplate iste.