U samo 3 dana do nove životne perspektive i transformacije


U samo 3 dana do nove životne perspektive i transformacije

Zamislite se kao putnik na dugom, uzbudljivom putovanju kroz život.

Vozite se brzinom svjetlosti, dosežući visine koje ste samo sanjali. No, dok jurite naprijed, jeste li zaboravili na ključnu stanicu na vašem putu - stanicu koja vam omogućuje da napunite gorivo, da se osvježite i da se ponovno usmjerite?

Baš poput automobila koji zahtijeva redovno održavanje, tako i naše tijelo, um i duša zahtijevaju trenutke za obnovu i revitalizaciju.

Ovaj put nije samo put prema uspjehu, već i put prema balansu, unutarnjoj snazi i duhovnom ispunjenju.

Dobrodošli na Luxury for Soul Retreat: raskoš za duh i tijelo

Otisnite se na putovanje kroz svoj unutarnji svijet, gdje se svaki udah pretvara u korak prema oslobađanju i iscjeljenju.

Na Luxury for Soul retreatu, pripremite se za izvanredno iskustvo koje će transformirati vaš život iznutra prema van. Sada je pravo vrijeme da se zaustavite, udahnete duboko i otvorite vrata prema svojoj pravoj snazi i unutarnjoj raskoši.

ZAŠTO SE PRIDRUŽITI retreatu Luxury for Soul?

Evo nekoliko ključnih razloga zašto bi ovaj retreat mogao biti najbolja odluka koju ćete ikada donijeti:

1. Duboko iscjeljenje

  Ovaj program nudi alate i tehnike koji će vam pomoći da iscjelite duboke emocionalne rane i otpustite teret prošlosti. Disanje, mindfulness, integrativni rad kroz um, emocije i tijelo na stabilizaciji energije, igre bez granica, ukusna hranjiva vegetarijanska hrana - sve su to alati i blagodati koji će vam pomoći da se povežete sa sobom na dubljem nivou i oslobodite se stresa i briga.

  2. Unutarnja ravnoteža

   Kroz ovo iskustvo, naučit ćete kako pronaći unutarnju ravnotežu i harmoniju. Zdrava vegetarijanska prehrana, druženje s istomišljenicima i podrška zajednice sve će vam pomoći da pronađete mir i spokoj u vlastitom srcu.

   3. Transformacija

    Ovaj retreat nije samo prilika za odmor i opuštanje - to je prilika za transformaciju. Nakon samo nekoliko dana s nama, osjetit ćete kako se mijenja vaš pogled na svijet i kako se otvaraju nova vrata mogućnosti u vašem životu.

    4. Povezanost

     Niste sami na ovom putovanju. Naš tim stručnjaka bit će tu da vas podrži i vodi kroz proces transformacije. A zajedno s ostalim sudionicima, stvorit ćete nezaboravne trenutke povezanosti i podrške.

     Posada vrhunskih stručnjaka

     Za cijelo ovo putovanje zadužena je ekipa stručnjaka, koja uz svo svoje ogromno znanje imaju i vlastita transformativna iskustva na kojima su ispitali sve ove razne alate i tehnike te vam donose ono što je i njima osobno donijelo i još uvijek donosi najviše dobrobiti.

     Vjerujem da ste većinu njih već upoznali kroz razne webinare, seminare ili barem društvene mreže, ali ako slučajno niste, veselim se što ćete za to imati prilike.

     Neopisivo sam sretna što imam prilike biti dio ovog iznimnog društva.

     Prepustite se, mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo

     Zaronite u sebe, spoznajte svoju snagu i otkrijte kako je upotrijebiti.

     Kako prepoznati i iskoristiti sve resurse kojima već raspolažemo ono je čemu ćemo na ovom retreatu posvetiti posebnu pozornost. Zajedno ćemo se okrenuti unutarnjoj cjelovitosti, te stvarati i graditi na onome što već posjedujemo i znamo.

     Vrijeme je za povratak sebi, u mir i zadovoljstvo, u radost i lakoću postojanja.

     Pred nama su tri dana ispunjena bogatim programom:

     • Disanje i duhovna obnova,

     • Mindfulness i kontakt sa sobom,

     • Igre bez granica - Pustolovina prilagođena tebi,

     • Izlet jedrilicom.

     Za umjetnost zdrave vegetarijanske prehrane, vitalnost i balans kroz sve obroke tijekom retreata brinut će naša draga Marina.

     Prijavite se na vrijeme, mjesta je sve manje

     Pridružite nam se na retreatu "Luxury for Soul: raskoš za duh i tijelo", povežite se sa sobom na dubljem nivou i započnite svoje putovanje prema boljem, sretnijem i ispunjenijem životu.

     Broj mjesta je ograničen, te ih nije ostalo još puno, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme i otvorite se novim mogućnostima koje vas čekaju.