Kroz proces Coachinga često surađujem s klijentima kako bismo istražili i potencijalno promijenili navike, uvjerenja i vjerovanja koja su povezana s područjima kao što su trening, prehrana, upravljanje vremenom, samoprihvaćanje, profesionalni razvoj i mentalno zdravlje poput blažih oblika depresije ili anksioznosti. Unatoč tome, svaki klijent ima svoje jedinstvene potrebe i izazove, te stoga postoji širok spektar tema na kojima žele raditi.

Razumijem da pojedinci često imaju individualne ciljeve i izazove koji zahtijevaju personalizirani pristup, pa se stoga neke teme ne mogu u potpunosti obraditi unutar grupnog konteksta. Upravo zbog toga, fokusiramo se na individualne potrebe i prilagođavamo se specifičnim zahtjevima svakog pojedinog klijenta kako bismo osigurali najučinkovitiji i najkvalitetniji proces Coachinga.

COACHING PROCES

Coaching je dinamičan proces suradnje između vas i mene, obično traje oko 60 minuta, a fokusira se na postizanje važnih osobnih ili profesionalnih ciljeva.

Tijekom svake sesije, pružam vam kontinuiranu podršku, postavljam relevantna pitanja koja potiču dublje razmišljanje te vam pomažem u razvoju vlastitih rješenja i strategija za ostvarivanje željenih promjena.

Uz vašu predanost i aktivno sudjelovanje, zajednički radimo na ostvarivanju vašeg potencijala i postizanju životnih ciljeva.

Podrška i poticanje samopouzdanja, osobnog rasta i razvoja, poboljšanja performansi i postizanje vašeg cilja.

Ne, neću vam davati savjete, ali ću postavljati jakoo puno pitanja. Da, neka su ugodna, neka nisu. No, svako pitanje služi da sami dođete i iskopate odgovore, jer svi odgovori leže i jesu u nama, samo ponekad trebamo pomoć da na brži način dođemo do njih.

Može biti bolno, pomalo nelagodno, može i ne mora. U svakom slučaju sve je podržavajuće i za vaše najviše dobro. Kada si dozvolimo osjetiti bol, tada se pokreće lavina promjena.

Za svaku osobu koja želi u nekom području svoga života napraviti određeni pomak ili promjenu. Ono, kada shvatite u jednom trenutku da se vrtite u krug i ne znate kako iz tog začaranog kruga van.

Nema pravila. Ovisi o dubini problema, angažiranosti i otvorenosti klijenta, no u nekom prosjeku 2-5 sesija je većini dovoljno da se napravi veliki iskorak i željena promjena.

Coaching obavljam preko Zoom-a. Potrebno je da imate siguran prostor (da možete neometano izgovoriti bez straha sve ono što vam dođe) i poželjno je da je tiho i mirno.