Trening 1:1 nudi potpuno individualiziran pristup i pažljivo vođenje prema postizanju vaših ciljeva.

Obzirom na moju posvećenost individualnom pristupu, cilj mi je pružiti personaliziranu podršku i tretman, posebno usmjeren na rješavanje problema s bolovima kao što su išijas, hernija diska i bolovi u koljenima.

Imajući u vidu osobno iskustvo s 5 operacija na koljenima, kao i probleme s hipermobilnošću, hernijom diska i išijasom, razumijem vaše izazove i znam kako pružiti učinkovite strategije i rješenja. Moj cilj nije samo rješavanje tih problema, već i postizanje željene forme, uključujući i proces mršavljenja i gubitka kilograma.

Pružam vam put do cilja mic po mic, oslobađajući vas muka traženja što i kako. 

Prepustite se stručnom vodstvu i podršci. Samnom možete biti sigurni da ćete dobiti personaliziran i učinkovit pristup koji će vam pomoći da postignete svoje fit ciljeve brže i učinkovitije.


 Zamislite treniranje gdje se ne morate brinuti o pronalaženju pravog programa, samo se pojavite i trener razmišlja umjesto vas, a na vama je odgovornost dati onoliko koliko je moguće u datom trenutku. Pustite stručnjaka da misli umjesto vas.

To je ono što donosi Individualni Trening 1:1 - personalizirani pristup koji donosi brže i učinkovitije rezultate.

Kada vam je potrebno nešto posebno, nešto prilagođeno vašim potrebama i ciljevima, ja sam tu da stvorim plan samo za vas. Razumijem da svatko od nas ima svoje izazove, a pametan trening znači prilagodbu baš vama.

Možda imate bolove, kronične bolove, i grupni treninzi nisu opcija. Individualni trening 1:1 je vaša odskočna daska, vrata koja se otvaraju prema životu bez bolova.

Možda imate previše kilograma, možda se osjećate nesigurno ili jednostavno ne možete pratiti dinamiku grupnih treninga. Bez obzira na vaš razlog, pružam vam ruku podrške i pomoći, dobrodošli ste.

Plan treninga

Zajedno možemo stvoriti plan prilagođen baš vama, gdje nema osuđivanja, samo podrška i razumijevanje s fokusom na vaš cilj.

Vjerujem da ste spremni za promjenu, ohrabrujem vas za prijavu na info razgovor od 20 minuta gdje ćemo zajedno zaključiti otvarate li sa mnom nova vrata kroz naše zajedničko putovanje.