Osnažimo jedni druge - dijelimo informacije i iskustva

Kapljica znanja

Kao što jedna kapljica svojim padom na površinu vode stvori puls krugova, tako samo jedna informacija u pravo vrijeme na pravom mjestu može pokrenuti cijeli niz značajnih promjena u našem životu.

U vjeri da će barem dio njih koje ovdje pročitate rezonirati s vama, nastavljam otkrivati i dijeliti znanja, iskustva i razmišljanja…

Oslobodite se začaranog kruga okova prošlosti

Oslobodite se začaranog kruga okova prošlosti

Svatko od nas nosi svoju prošlost poput teškog ruksaka, punog sjećanja, boli, i neizgovorenih riječi. Možda ste poput mene, zarobljeni u začaranom krugu, privlačeći iste negativne situacije i ljude. Možda ste shrvani prošlošću koja vas ne pušta naprijed, držeći vas prikovanima za tlo. Ako ste se ikada pitali zašto baš vi, zašto baš vama, nastavite čitati, mogli biste pronaći odgovor koji tražite.

Svaki dan imamo priliku i izbor - iskoristite ih

Svaki dan imamo priliku i izbor - iskoristite ih

Svaki dan započinjemo s dvije dragocjene stvari: prilikom i izborom. To su jedni od temeljnih elemenata naših života, oni koji nas vode kroz dan i oblikuju našu stvarnost i budućnost. No, koliko često zapravo zastanemo i razmislimo o značaju tih izbora koje donosimo? Koliko puta prepoznamo prilike koje nam se pružaju i iskoristimo ih na najbolji mogući način?

Iscijelite 5 primarnih otisaka traume

Iscijelite 5 primarnih otisaka traume

U današnjem svijetu užurbanog tempa, za mnoge od nas stres je postao dio svakodnevnog života. Od zahtjeva na poslu do osobnih odgovornosti, pritisci i tjeskobe s kojima se suočavamo mogu značajno utjecati na naše fizičko i mentalno (blago)stanje. Tradicionalne tehnike upravljanja stresom često nisu dovoljne, ostavljajući mnoge od nas preplavljenima i u potrazi za učinkovitijim rješenjima.

Tu sam za sve vaše priče i pitanja

Svaka vaša povratna informacija pomaže u mom osobnom rastu i razvoju. Kako bih mogla još više vrijednosti ponovno dati vama, radujem se svakoj vašoj priči, iskustvu i pitanju.